Når hjernen kommer på overarbejde –

Workshop om “Compassion”

Vi er netop hjemvendt fra en 2-dages workshop om Compassion!

Vibeke Lunding-Gregersen og Henrik Tingleff har skrevet en bog om Compassion med overskriften “Hjernen på overarbejde”. Forfatterne har også udgivet en Podcast-serie med samme overskrift.

Emnet er en meget levende, nøgtern og evidensbaseret tilgang til, hvordan vi kan imødegå nogle af de ret voldsomme udfordringer, vores “dårligt designede” hjerne står overfor i en moderne verden.

Selve workshoppen var tilrettelagt af Bostedet Kamager, der havde inviteret både den ene forfatter – Vibeke – og 19 ledere fra det sociale område til at drøfte og lade sig både udfordre og inspirere i forhold til hvordan Compassion også kan indgå i personlig, ledelsesmæssig og organisatorisk tænkning.

Det er sgu bare så fedt, når teori og evidens overhaler os indenom og bekræfter, at den tænkning, der ligger bage vores arbejde hos De-tre på rigtig mange måder matcher den nyeste tilbygning til vores hjerne, og hjælper os med at holde den i kort snor.

Og lad os lige kippe med flaget for initiativtagerne, deltagere, forfatterne, bogen, podcasten og arrangementet. Super fedt – super inspirerede – super energigivende på den klimavenlige måde.

Tak